Hei, jeg er Sari og veldig fersk på denne portalen.
Etter mange år i et forhold som var veldig søvnig, kjedelig og stort sett uten erotikk, er jeg fast bestemt på å endre livet mitt fundamentalt.
På et tidspunkt skjønte jeg at du ikke lenger føler deg som en kvinne, fordi hverdagen gjør tilværelsen til en rutine, sjarmen og den sydende erotikken som en mann kan formidle var helt borte.
Så jeg har tegnet en linje under min gamle eksistens, nå registrert her og er sikker på at kjærlighetslivet mitt kan bli lidenskapelig og varmt igjen.
For meg kan en mann være krevende, litt dominerende og noen ganger enda mer fast. Så liker å spille den underdanige, kåte sengekaninen.
Men jeg liker det også når jeg tar mannen, forteller ham og viser ham hvordan jeg vil og trenger det.
Jeg er utrolig forventningsfull og i stor forventning om hvem og hva som venter meg her. De første trinnene var veldig spennende og erotiske.
Kanskje profilen min snakket med deg, tør å kontakte meg, jeg er interessert i hvilken type mann du er og om vi kan utvide vår erotiske horisont sammen!
Sjarm, humor og god oppførsel gjør det lettere for deg å overbevise meg om deg, utseende er av sekundær betydning for meg.
Så hvis du presenterer deg for meg kort og forteller meg omtrent hva interessene dine er, så er det nok for meg, og jeg tar kontroll over tøylene. Den beste måten å bli kjent på er tross alt gjennom et live møte, ikke sant? Og hvis det bare var vakkert en gang 🙂
Kyss, sari.